Vi berättar om nya hemsidan
Ludwig

Äntligen efter en lång tids drömmande så har äntligen vår kamerakran använt från Tyskland. Det är en Kessler Crane som ursprungligen kommer från Amerika som varmt kan rekommenderas.

Självklart kommer alla våra produktioner att vara fyllda av snygga kranbilder hädanefter!

skrivet av Ludwig den 19 juni, 2011 klockan 21:40
Ludwig

Vår käre vän Simon Granlund håller nu i dagarna att justera det sista på Abarth 500:an inför första deltävlingen på Anderstorp. Vi kommer producera alla pressbilder, filmer och annat material åt honom.

Vår logo finns såklart också med på finbilen!

skrivet av Ludwig den 09 maj, 2011 klockan 21:57
Ludwig

Från och med nu i slutet av april så tar Motorliv över driften av Skellefteå Motorsällskaps hemsidan. Ett jobb som vi ser fram emot och som vi tror kommer hjälpa motorintresset på ett bra sätt genom mer publicitet.

skrivet av Ludwig den 15 april, 2011 klockan 22:46
Ludwig

Nu inför vår högsäsong vilket då såklart är sommarmånaderna då majoriteten av alla tävlingar under årets körs så diskuterar vi hur vi ska bevaka dem.

Ett som är säkert är att vi kommer lägga stillbilder lite åt sidan och satsa mer på videosidan vilket vi har sett många mejlat in och kommenterar.

Har du någon idé själv på vad du vill se på Motorliv i sommar så mejla oss: info@motorliv.tv

Här kan ni föresten se våra nya bildekaler, kolla noga efter på stan så kanske ni ser oss köra förbi.

skrivet av Ludwig den 08 april, 2011 klockan 14:08
Didrik

Hej detta är mitt sista blogginlägg jag gör!

Blev hämtad på morgonen av Ludwig och vi körde till Umeå, trode att vi skulle köra i cirklar igen men till min förvåning så hittade han direkt till Johannes.

 

En av inspelningsplatserna vi var på.

Vi filmade nästan hela dagen så det fanns ganska mycket för mig att fotografera men, jag fick även filma så det var en ganska rolig och lärorik dag men med många motgångar som vi fick försöka lösa. Dagen avslutade med en Tacobuffe på Nattöppet som och inuti den lokalen fanns en kiosk, film, restaurang, biljard och en datoravdelning så det är ett väldigt annorlunda och trevligt ställe men gott om man vill äta eller liknande.

 

Det kan vara svårt att köra bil och kunna sina repliker flytande.

En sak som jag verkligen har lärt mig under min tid här på Motorliv är om man har ett eget företag så måste man verkligen kämpa för att det ska gå runt, i alla fall i början. Jag vill tacka speciellt Ludwig Eriksson för att han tog sin tid för mig men jag vill också tacka Johannes Holmlund i Umeå som jag har varit med lite grann.

Hej då Motorliv hoppas ni hade lika trevligt under dessa tre veckor som jag hade :)

skrivet av Didrik den 08 mars, 2011 klockan 13:13
Didrik

Hej igen!

Detta är den lilla pärlan vi testade.

I torsdags fick jag veta att vi skulle testa en ny bil som heter Audi a1, så på fredagen kommer Ludwig med sin Volvo och bredvid sitter Johan Lundmark. Vi körde till Skellefteå bil och där står pärlan men det jag inte förstod var att det var en väldigt liten bil, det var fyra säten men det såg ut som att det var väldigt trångt där bak, tur att Johan erbjöd sig att sitta där ;) .

Ludwig kopplar ihop sin Iphone med bilen

Vi körde till lite olika platser och fotograferade, men dum som jag var hade jag inte laddat min kamera så jag han ta enbart några bilder innan den dog. Men jag fick några bilder och jag lärde mig en sak, aldrig ta med sig en oladdad kamera En sak som imponerade mig väldigt mycket var att man kunde koppla ihop sin Iphone med bilen så man kunde ringa via högtlarna i bilen, spela musik och en del andra roliga funktioner.

Hej då hoppas ni fortsätter att läsa min blogg :) .

skrivet av Didrik den 08 mars, 2011 klockan 11:40
SENASTE AVSNITTEN
Se senaste avsnittet
Våra bloggare
Team Erika
Simon Granlund
Roadracingbloggen / Roger Jonsson
Motortävlingar i norr
Tipsa oss om tävlingar: info@motorliv.tv
Samarbetspartners
Motorliv på Facebook