Vi berättar om nya hemsidan

Välkommen till vår nya hemsida som innehåller ett antal nya funktioner.

NYHETER FRÅN HELA ÖVRE NORRLAND

Vi har nu inför den nya hemsidan utökat vårt produktionsteam och startat tre nya redaktioner runt om i norr. Vi har reporter och fotograf Jimmy Karlsson i Kalix, reporter och filmare Markus Eriksson i Lycksele, och vår gamle medarbetare Johannes Holmlund som numera är i Umeå och jobbar därifrån. Detta för att vi nu kommer bevaka större delar av vårt område och leva upp till vårt namn som Norrlands eget motorprogram.

Nyheterna kommer inte bara vara traditionella text- och bildnyheter utan vi kommer också satsa mycket på tv-reportage, speciellt från alla spännande tävlingar som ligger framför oss. På den nya hemsidan kan du välja om du vill se alla nyheter och reportage från norra Norrland eller om du bara vill se de från din specifika ort. Detta för att komma ytterligare närmare våra läsare/tittare.

Från vänster: Jimmy Karlsson, Markus Eriksson, Ludwig Eriksson, Johannes Holmlund och Alexander Edström.

VÅRA BLOGGARE

Vi kommer framöver att låta motorprofiler, kända som okända, att blogga här på vår webb. Hitintills så har enduroförarna i Team Erika från Umeå samt Trofeo Abarth-föraren Simon Granlund från Skellefteå börjat blogga.

ANNONSERING

Med den nya hemsidan kan vi nu erbjuda företag, föreningar och självklart även dig som privatperson att annonsera på sidan. Fördelen med att annonsera hos oss är att du finner din specifika målgrupp direkt. För vidare information ber vi dig kontakta ludwig@motorliv.tv

MOTORTÄVLINGAR I NORR

Vår kalender med kommande motorevenemang kommer vi att utöka med fler tävlingar från fler orter i övre Norrland. Tipsa oss gärna om vi har missat ett evenemang i din närhet på info@motorliv.tv

/Ludwig Eriksson & Johannes Holmlund

Comments are closed.

SENASTE AVSNITTEN
Se senaste avsnittet
Våra bloggare
Team Erika
Simon Granlund
Roadracingbloggen / Roger Jonsson
Motortävlingar i norr
Tipsa oss om tävlingar: info@motorliv.tv
Samarbetspartners
Motorliv på Facebook